На Одещині знайшли шкільного вчителя, який вважає, що Одеса – це Росія і лайкає пости про мертвого терориста "ДНР" Захарченка.

Скандальні кадри опинилися у Facebook.

Вчитель вважає що Одеса то росія! В Одеській області є село Градениці, де в школі працює вчитель праці, який у забороненій соціальній мережі постив дописи антиукраїнського характеру. Починаючи з «героя» захарченка і закінчуючи тим, що Одеса то росія, у супроводі забороненої георгієвської стрічки. Сьогодні разом з Игорь Резун завітали до с. Градениці аби поспілкуватися з директором навчального закладу, та подивитися на винуватця нашої подорожі на північ області. Микола Ласниця - так звати вчителя-сепаратиста, підтвердив, що він дійсно вподобав антидержавні дописи, але чому він то робив - не розуміє. У підсумку, на місце подій прибула поліція та прийняла заяву, також відповідна заява направлена до Служба безпеки України. Вчителя звільнено зі школи, адже недопустимо щоб людина з такими поглядами працювала у сфері освіти. Додаю відео моєї бесіди з «вчителем», та скріни його сторінки у перші коментарі.

Geplaatst door Дем'ян Ганул op Dinsdag 10 september 2019

Після такого скандалу до горе-вчителя завітали активісти, які змусили його написати заяву на звільнення. Вчитель родом із села Градениці, яке знаходиться у Одеській області. Активісти повідомляють, що чоловік у забороненій соціальній мережі постив дописи антиукраїнського характеру.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Микола Ласниця – так звати вчителя-сепаратиста, підтвердив, що він дійсно вподобав антидержавні дописи, але чому він то робив – не розуміє. У підсумку, на місце подій прибула поліція та прийняла заяву, також відповідна заява направлена до Служба безпеки України. Вчителя звільнено зі школи, адже неприпустимо, щоб людина з такими поглядами працювала у сфері освіти", – повідомив громадський діяч Дем'ян Ганул.

Нагадаємо, що харків'янин прогорів на любові до Путіна, городяни в люті: "Добу на збори і..."

Також портал писав, що нещодавно активісти виявили сепаратистку в лавах партії Президента Зеленського "Слуга Народу".

Також "Знай.ua" писав, що українські військові розбили окупантів під Авдіївкою.