Старшому адміністратору скандального одеського готелю "Токіо Стар" у якому загинуло 9 осіб повідомили про підозру у порушенні правил пожежної безпеки.

Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

За даними відомства, підозрювана працювала старшим адміністратором з 2009 року, фактично керувала готелем і підпорядковувалася власникам приміщення – звітувала про роботі, передавала гроші.

Також повідомляється, що в функціональні обов'язки підозрюваної входили питання, пов'язані з пожежною безпекою готелю.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Моторошна пожежа трапилась вночі з п'ятниці на суботу, 17 серпня. У результаті пожежі, загинуло 9 осіб, ще 10 постраждали. Загасити пожежу вийшло у 04:32 ранку. За словами очевидців готелю, пожежа почалася в пральні.

Нагадаємо, другому співвласнику одеського готелю "Токіо Стар" Сергію Дурачу теж повідомили про підозрі в порушенні вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель дев'яти осіб в скандальному готелі.За даними відомства, партнер раніше затриманого бізнесмена Вадима Чорного ще досі переховується.

Як повідомляв портал Знай.uа, по справі про пожежу "Токіо Стар" спливли нові деталі.

Також Знай.uа писав, за фактом пожежі в готелі "Токіо Стар" вже відкрито дві кримінальні справи.