З недавнього часу на Шкільному аеродромі Одеси дадали ще чотири бойових винищувачів.

Літаки регулярно літають над містом, і їх бачить маса народу. Так і з навколишніх багатоповерхівок паркінг крилатих машин чудово проглядається.

Проте така картина не всім подобається. Дякі матусі і люди похилого віку скаржаться на різкі звуки, що видаються літаками на злітному форсажном режимі.

Військові зазначили, що в нормальній навчальній обстановці злітає один, максимум два літака. Якщо у небо здіймається вся четвірка, значить, сталося щось екстраординарне. Наприклад, повітряний напад.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Так, зараз на захист Одеси і всієї Одеської області знаходиться чотири Су-27. Злетіти все вони відразу можуть тільки в у разі масованої атаки ворога. Треба розуміти, що наша країна воює, тому ми повинні бути готові до нападу, саме заради захисту нашого регіону на Шкільному базуються винищувачі", — додав представник "Юга".

Нагадаємо, що у Львові сталася моторошна НС з літаком: з'явилися перші фото і відео

Як повідомляв Знай. ua, зіткнулися два літаки Boeing.

Знай. ua писав, що аеропорт спіткала нова катастрофа, на ноги підняли всі служби.