Закриття понтонної переправи, яке тягнулося два довгих місяці в районі Бурлачій Балки призвело не тільки до колосальних заторів, але і до соціальної напруги.

Намагаючись потрапити в Чорноморськ швидше, ніж за трасі Одеса – Білгород-Дністровський, автолюбителі кинулися шукати короткі шляхи. І один з них - дорога через дамбу Сухого Лиману, за якою можна потрапити як в Більшу, так і Малу Долину. Дорога проходить через дачний кооператив "Лебідь", жителі якого перспективу перетворення своєї і без того розбитої проїзної частини завантажену магістраль сприйняли багнети.

Люди паралізували дорогу шлагбаумами, проте автохами просто не звертали на це увагу і проклали собі шлях. "Лебедевці" відповіли партизанськими діями: заварили шлагбаум, перекрили дороги і, за словами очевидців, розкидали на підходах цвяхи та іншу небезпечну для шин дрібницю.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Існує траса Одеса – Білгород-Дністровський", за якою всі бажаючі можуть дістатися Чорноморськ. Але деякі особливо хитрі водії, в тому числі і водії багатотонних фур, думають, що вони розумніші за всіх і вирішили їздити по нашому селищу, а потім по польовій дорозі. Так ось, цього не буде, ми самі ремонтуємо свою дорогу і ми будемо вирішувати, кому тут їздити", — заявив один з протестувальників.

Нагадаємо, що у Дніпрі на 4 місяці перекриють проспект Гагаріна через ремонт.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", у Києві грунтовно відремонтують проспект Степана Бандери. Дорожня служба замінить асфальтне покриття, бордюри і тротуари.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Дніпрі тривають планові ремонтні роботи доріг у межах міста.