Адвокат Ігор Степанов представлятиме інтереси художника Олександра Ройтбурда в суді за позовом про незаконність її звільнення з посади директора Одеського художнього музею.

Ігор Степанов був адвокатом у резонансних судових процесах – в 2016 і 2017 роках він захищав екс-главу ГФС Романа Насирова, а також побіжного екс-нардепа Олександра Онищенка, яких у "газовій справі" звинувачували в шахрайстві і казнокрадство на 100 млн. євро.

У 2011 році Ігор Степанов захищав екс-заступник голови "Нафтогазу" Ігоря Діденка у справі кампанії "Росукренерго", пов'язаному з проходили тоді кримінальним переслідуванням Юлії Тимошенко за газові угоди 2009 року.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадуємо, що звільнення Ройтбурда ініціювали через те, що він, начебто, ігнорував запити щодо фінансової діяльності музею. У скандальні справ знову черговий поворот.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що "Даєш Ройтбурда!": одесити вимагають повернути звільненого директора музею, під облрадою "запахло смаженим"

Також портал Знай.uа писав, що "Не дамо": Саакашвілі з Садовим підставили плече Ройтбурду, аплодує вся Одеса