19-річний одеський моряк, якого нещодавно звільними з російського полону зважився на відчайдушний вчинок.

Про це повідомляє ТСН.

Як пише видання, пропозицію хлопець планував зробити біля літака. Однак, на зустріч звільнених моряків його дівчина не встигла. Ейдер запропонував їй стати його дружиною, коли опинився в госпіталі.

"У планах було спочатку, він вийде з літака і відразу зробить пропозицію. Але я про це не знала, мене не було біля літака, я тоді ще не прилетіла. Я примчала вже в госпіталь – і він зробив пропозицію там. Каже: "Будеш моєю дружиною?". Я кажу: "Буду, куди я подінуся", – розповіла кохана моряка Марина.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Батьки моряка не ставали на заваді, адже звикли, що такі важливі рішення він приймає самостійно. Батьки хлопця добре знають майбутню невістку, адже син зустрічається зі своєю коханою понад 3 роки.

За словами матері Ейдер, найскладніше було купити обручку: прохання придбати його Андрій передав через адвоката ще перебуваючи за гратами, а допомагали в цьому рідні та волонтери.

Однак з датою весілля Андрій та Марина ще не визначилися. Попередньо думають одружитися в наступному році.

Нагадаємо, що "Повертаюсь до штурвалу": звiльнений з лап Путiна одеський моряк розчулив всю Украiну, - ось вони, нашi герої

Як повідомляв портал "Знай.uа", в ЄС вимагають видати Цемаха будь-якою ціною.

Також "Знай.uа" писав, суд звільнив ще одного фігуранта справи про збитий МН17.