Суворовський райсуд виписав штраф матері дівчинки, яка отруїлася корвалолом.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Інцидент стався в липні цього року. У середу ввечері в лікарні доставили дівчинку-підлітка, яка перепила корвалолу. Лікарі поставили дитині діагноз "гостре медикаментозне отруєння". Такий стан може призвести до порушення вітальних функцій, а згодом — і до загрози життю.

Суд порахував, що мати дівчинки не в повній мірі виконує свої батьківські зобов'язань. Жінці виписали штраф 850 гривень. Ще 384 гривні вона заплатить за судовий збір.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.