21-річний старший матрос катеру "Нікополь" В'ячеслав Зінченко розповів про свої подальші наміри після звільнення з російського полону.

У суботу, 7 вересня, в аеропорту Бориспіль відбулася зустріч українських військовополонених, які повернулися додому в результаті обміну утримуваних осіб.

Зворушливий момент... 🇺🇦

Geplaatst door Yuriy Lubkovych op Zaterdag 7 september 2019

Усі хлопці благополучно добралися до своїх домівок. І кожний вже має справи та плани, якими хоче зайнятися.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Ось, наприклад, Зінченко повідомив, що має намір продовжити службу на флоті.

"Я буду далі продовжувати служити в армії, це важливе для мене рішення. Хочу бути офіцером, для цього потрібно отримати вищу освіту. Я тільки закінчив ліцей і отримав професію електрогазозварника. Був старшим матросом і займався обслуговуванням артустановки. Зараз же розумію, що у мене багато сил і бажання допомагати іншим, щоб вони не потрапили в схожу ситуацію, як ми з хлопцями", - розповів хлопець.

В'ячеслав розповів, що за час полону переосмислив поняття свободи і цінність рідних: "Я стільки теплих слів за життя, напевно, не сказав написав тих листах за дев'ять місяців. Саме болісне було ранок 29 листопада, коли нас посадили в літак з Сімферополя на Москву – ми одягли наручники в положенні назад (руки були за спиною), і очі були закриті".

Нагадаємо, Україна зустріла своїх героїв.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в ЄС вимагають видати Цемаха будь-якою ціною.

Також "Знай.uа" писав, суд звільнив ще одного фігуранта справи про збитий МН17.