В Одесі 28-річний хлопець, який не вперше мав проблеми з законом проник у чужу квартиру заради легкої наживи, проте вибрав невдалий час для цього.

В найнесподіваніший момент, господар квартири повернувся додому. Після декількох невдалих спроб відкрити свою квартиру, господар зрозумів, що в його квартирі хтось є, покликав на допомогу сусідів, які викликали поліцію.

Зрозумівши, що попався, злодій вирішив утекти через вікно і для цього взявся зв'язувати собі канат з рушників і постільної білизни, але випустив з уваги, що знаходиться аж на 13-му поверсі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Однак здаватися злодій не збирався і тільки вчасно підоспілі поліцейські допомогли йому змінити свої наміри. Правоохоронці зажадали вийти з квартири і зрозумівши, що все скінчено, злодій з горя випив коньячку, закусив закускою і відкрив двері.

Триває слідство. За скоєне злодієві загрожує до 6-ти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що в Одесі нацгвардієць ледь не зніс собі голову, кошмар бачили десятки людей: хто вклав пістолет до рук

Як повідомляв портал "Знай.uа", сімейна сварка закінчилася трагедією: розібравшись з матір'ю, батько-збоченець скалічив життя маленької доньки

Також "Знай.uа" писав, що собаки ненавидять дітей: топ-10 найагресивніших порід собак