В Одесі 40-річний місцевий житель Київського району, посварився з дружиною і хотів через це звести рахунки із власним життям.

Про це стало відомо з прес-служби патрульної поліції в Одеській області.

Коли поліцейським надійшов виклик про сімейну сварку, вони виїхали на місце НП. Поруч з квартирою перебувала жінка, дружина порушника громадського спокою. Вона повідомила, що чоловік перебуває в стані алкогольного сп'яніння. Жінку він вигнав з квартири, а сам замкнувся.

Коли патрульні відкрили двері, вони застали чоловіка на підвіконні. Він знаходився в неадекватному стані і погрожував зістрибнути вниз з висоти шостого поверху.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Він поскаржився правоохоронцям на своє життя і мав намір зістрибнути, щоб покінчити з нею. У своїх бідах вініл дружину.

Увійшовши в довіру до нього, поліцейські схопили його і змогли затягнути в квартиру. Бешкетника доставили у відділення для подальшого з'ясування обставин інциденту.

Нагадаємо, що ловили дроном: в Одесі іноземець влаштував кривавий тир, - живі позаздрили мертвим

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків

Також портал "Знай.ua" писав, що 23-річний зловмисник пограбував Брюховицьку церкву