7 вересня трапилася різанина на Преображенській вулиці. Очевидці стверджують, що жертвою став продавець фаст-фуду, якого серйозно поранили.

Чоловік отримав ножове поранення у область серця. Свідки інциденту викликали "швидку", постраждалого госпіталізували.

За наявними відомостями, поліції вдалося затримати підозрюваного зловмисника, при якому були два ножі. Тим не менш, жодних офіційних коментарів поліція поки не дає. Правда, самого факту ПП не заперечують і посилаються на що "зараз з'ясовуються обставини події".

Нагадаємо, що смертельний інцидент трапився ще в травні минулого року. 33-річний чоловік побив до смерті 94-річного ветерана, аби забрати два старих піджака. Трагедія сталася в селі Вільне. Так, фігурант і його знайомий разом випивали. 33-річний чоловік спробував відібрати у фронтовика два старих піджака.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її квартиру

Також Знай.uа писав про те, що скалічений труп виховательки виявили під Одесою