Мешканці Одеси вийшли під стіни обласної державної адміністрації на мітинг на підтримку екс-керівника міського художнього музею Олександра Ройтбурда, повідомляє портал “Гордон”.

Як повідомляється, мітингувальники збирають підписи під двома зверненнями до обласної ради — про скасування рішення щодо звільнення голови та роз’яснень, чому воно було прийняте, та до голови облради з вимогою не виконувати рішення про звільнення Ройтбурда. Також зі сцени мітингу виступили депутати, які не голосували за це рішення та повідомили про намір ініціювати скликання позачергової сесії та домогтись його скасування.

Мітинг на підтримку директора Худмузею Олександра Ройтбурда. Підписуйтеся на наш канал у Телеграм https://t.me/dumskayatv

Geplaatst door Думская ТВ op Zaterdag 7 september 2019

Крім мітингу на підтримку Ройтбурда поруч був і нечисленний мітинг анти-ройтбургівців, але більша частина його учасників, навіть не знала, хто такий Ройтбурд.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадуємо, що звільнення Ройтбурда ініціювали через те, що він, начебто, ігнорував запити щодо фінансової діяльності музею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", очікуються сильні грози та шквали в низці областей України у середу

Також "Знай.ua" писав, що Запоріжжя вразив регулювальник, що кайфує від своєї роботи.