Максим Ткач впав з дитячої гірки висотою трохи більше метра і сильно вдарився головою. Ось вже чотири місяці маленький одесит не приходить в свідомість.

Про це інформують місцеві ЗМІ.

Хрещена хлопчика розповідає, що все сталося 3 травня. Коли малюк катався на гойдалці його хтось штовхнув.

"А далі як розвивалися події вона пригадати не може. Каже, що хтось штовхнув Максима і він впав. Дитину відразу ж посадили в машину і повезли в дитячу обласну лікарню. За дорозі він вже знепритомнів", — розповідає Марина.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Лікарі діагностували у хлопчика перелом основи черепа з важким струсом головного мозку та великою гематомою. Було проведено багато операцій. Хлопчик навіть приходив до тями, проте потім впав у кому.

Одні лікарі ставлять дитині кому 1-2 ступеня, інші – це називають вегетативним станом.

"Три місяці в реабілітаційному центрі, які обійшлися в 1 мільйон гривень, Максиму благодійник оплатив. А так як далі оплачувати лікування ми не знаємо, такої фінансової можливості у нас ні. Як тільки дитина прийде в свідомість, ми могли б перевезти його в дешевшу клініки", — розповіла Марина.

Нагадаємо, що маленький одесит помер на руках у батька, трагедії можна було уникнути: подробиці кошмару

Також Знай.ua писав, що в Одесі психопат зніс дружині голову і застрелився, трупи виявила 8-річна дочка: навіки скалічене дитинство

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові розшукують жінку, яка вкрала мобільний телефон у вагітної пацієнтки однієї з лікарень.