В будівлі на вул. Середньофонтанській, 26, де розташоване відділення "Укрпошти", масово потруїли котів.

Про це повідомляє у Facebook одесит Контантин Друзенко.

"Сталося масове отруєння тварин у будівлі отделеления Укрпошти р. Одеса вул. Середньофонтанська дор. 26 під особистим керівництвом новоспеченої начальниці Поляженковой Наталії Леонідівни... Цю фото мені прислали залякані звільненням працівники відділення пошти… Сподіваюся на реакцію керівництва "Укрпошти" ", — написав Костянтин.

Нагадаємо, що схожа ситуація трапилася з мешканцями селища Локачі на Волині, де вранці на вулицях виявили жахливу знахідку. Тіла мертвих тварин лежали просто на асфальті, було серед них і цуценя. Люди звинувачують у вбивстві безпритульних тварин селищну владу, але там від звинувачень відхрещуються. Собака не могла відійти від свого мертвого цуцика, і раз за разом торкалася його лапою, намагаючись підняти. Місцева зоозахисниця Світлана Зінчук впевнена – щеня отруїли.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" писав, що безжальна стихія ледь наробила лиха в Україні, тремтіло усе живе: "Лише мить і...мінус двадцять"

Також портал "Знай.ua" інформував, що шкуродер скрутив беззахисному кошеняті шию на очах у дітей: фото