До п'яти років позбавлення волі з конфіскацією майна засудив суд колишнього співробітника Роздільнянської місцевої прокуратури.

Про це повідомляє пресс-служба прокуратури Одеської області.

За даними слідства, влітку 2016 року підсудний, будучи прокурором, вимагав та отримав від фігуранта кримінальної виробництва 5 тисяч гривень хабара за сприяння в призначення покарання, не пов'язаного з позбавленням волі.

Суд визнав екс-прокурора винним у вчинення корупційного злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, гендиректора "Інституту охорони ґрунтів України" і керівника підприємства "Головинський кар'єр" затримали на хабарі у розмірі 1,5 млн доларів США. Чиновники вирішили отримати таку грошову винагороду, за вирішення питання щодо приватизації державного підприємства. Зокрема, 1,3 мільйона доларів США хабаря необхідно надати керівнику "Інститут охорони ґрунтів України" та 200 тисяч доларів США – директору "Головинський кар'єр"

Як повідомляв Знай.uа, мільйонам українців категорично заборонять сідати за кермо: що чекає на водіїв

Знай.uа писав, Зеленський відправив у відставку людину Порошенка: занадто багато знає