У Болграді на одній з центральних вулиць з'явилося несанкціоноване звалище, яке змушує містян дихати страшним смородом і бачити біля свого дому неприємну картину.

Жителів Болграда лякає страшний запах, який виходить зі звалища, організованої за яткою біля універмагу на проспекті Соборний.

За словами очевидців огидні міазми виходять від цього місця вже кілька днів. Враховуючи досить високу температура повітря в останні дні, можна тільки уявити наскільки "аромати" витають по окрузі.

Нагадаємо, що у центральному парку Одеси люди навмисно розкидають сміття і перевертають повні урни. "Якісь кр*тини влаштували ось таку "красу". Я тільки одного зрозуміти не можу, чому їхні мами боялися абортів?"- розгнівано коментує автор відеоролику. Подібні ситуації в Одесі трапляються доволі часто. Проблема сміття стає новою головною біллю не тільки для мешканців, а й для туристів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" писав, що людство вимре через 30 років: вчені стривожили світ моторошним прогнозом

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі мешканців позбавили доступу до моря: всі проходи перекриті, перші подробиці