В центрі Одеси чоловік заступився за жінку і отримав удар ножем.

Як повідомили в ГУНП, інцидент стався серед білого дня на Пантелеймонівській.

Нетверезий 50-річний одесит, йдучи за вулиці, зіткнувся з перехожою і почав нецензурно лаятися. За жінку заступився її знайомий. У відповідь на зроблене їм зауваження правопорушник вихопив ніж, завдав чоловікові удару і втік.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На місце одразу прибули медики і поліція. Чоловіка одразу виявили по гарячих слідах. Свій вчинок він пояснив поганим настроєм і надмірним вживанням алкоголю.

Слідчі Приморського відділу поліції оголосили правопорушнику про підозрі в скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 ст. 121 КК України "умисне тяжке тілесне ушкодження". Йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, що "Провчив" кулею: Одеса оніміла від моторошної розправи, медики примчали за холодним тілом

Як повідомляв Знай.uа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її квартиру

Також Знай.uа писав про те, що скалічений труп виховательки виявили під Одесою