На ринку Черемушки охоронці накинулися на журналіста місцевого видання, через те, що їм не сподобалось як той представився.

Про це повідомляє редакція 048.ua.

Агрессивная охрана рынка Черемушки лезет толкаться к журналисту

Охранники рынка Черемушки возомнили себя экспертами в вопросе "как должен представиться им журналист". Да, конечно, журналист должен по первому требованию любого охранника немедленно прекратить работать и начать давать объяснения. Пишем заявление в полицию.

Geplaatst door 048.ua - сайт города Одессы op Donderdag 5 september 2019

Неприємний інцидент стався, коли до журналіста, який намагався зняти наслідки пожежі на ринку почали підходити невідомі люди з запитаннями.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Самі вони не представилися, тому чи це були охоронці залишається питанням. Будучи поінформованими про те, що вони перешкоджають роботі журналіста, чоловіки почали кричати, що "а треба було відразу посвідчення показувати", продовжуючи вести себе агресивно.

Охоронці штовхалися, забороняли знімати і намагалися відібрати телефон. Була викликана поліція.

Нагадаємо, що приїзд Зеленського не допоміг: під Харковом "чорні лісоруби" побили журналістів, - підловили "в справі"

Раніше портал "Знай.ua" писав, що вибили зуби, утратив пам'ять: у Києві жорстоко розправилися із журналістами, багато знали

Як повідомляв раніше Знай.ua, столицю приголомшив жорстокий інцидент, пов'язаний із побиттям жінки та неповнолітньої дитина "главою" сімейства.