В одному з передмість Одеси чоловік з обрізом розстріляв автівку та вдерся до відділення Нової пошти.

Про це розповідають місцеві ЗМІ.

Як повідомляється, на трасі Київ-Одеса чоловік хотів відібрати автівку в її господаря, а коли той не віддав — тричі вистрілив у машину з обрізу. Потім він пішки через поля дійшов до селища Нерубайське, де зайшов до місцевого відділення Нової пошти.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На пошті грабіжник пострілами у стелю примусив співробітницю відділення віддати йому усю виручку за день.

По гарячих слідах розшукати його вдалось за допомогою дрону. Підозрюваного таки затримали. Утім зізнаватися у скоєному він не збирався. Подробиці дивіться в огляді надзвичайних подій.

Нагадуємо, що у кінці липня в столиці озброєний рушницею грабіжник намагався пограбувати магазин ювелірних прикрас, але невдало.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові розшукують жінку, яка вкрала мобільний телефон у вагітної пацієнтки однієї з лікарень.