Генеральний прокурор Руслан Рябошапка звільнив з займаної посади прокурора Одеської області Олега Жученко.

Як повідомили в прес-службі ГПУ, відповідний наказ був підписаний 3 вересня.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Прокуратуру Одеської області очолював Олег Жученко, який був призначений на цю посаду 16 червня 2016 року. До цього він обіймав посаду першого заступника прокурора області.

Нагадаємо, новий генпрокурор Руслан Рябошапка звільнив Анатолія Матіоса. Так, з'явився документ, наказ, у якому сказано, що Рябошапка наказом від 02 вересня звільняє Матіоса з посади заступника генпрокурора, головного військового прокурора, виключений зі списків особового складу ГПУ і направлений у Міністерство оборони для вирішення питання проходження подальшої військової служби.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського заговорили про ліквідацію військового відомства

Також портал Знай.uа писав, що Матіос уявив себе Джеймсом Бондом