В Одесі на Молдаванці сталася масштабна пожежа. З палаючої квартири винесли жінку без свідомості

Про це інформують в прес-службі ДСНС.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пожежа виникла в Одесі на вулиці Дюковской, 3 вересня, близько 13:10 дня в одній з квартир десятиповерхового житлового будинку.

Прибувши на місце НП, рятувальники з’ясували, що в будівлі було щільне задимлення в під’їзді будинку, а також спостерігався дим з вікна квартири на шостому поверсі.

"Пожежні за допомогою висувної драбини потрапили в квартиру, відкрили вхідні двері і винесли в безпечне місце постраждалу жінку. Її в несвідомому стані госпіталізували медпрацівники швидкої допомоги", – повідомили у відомстві.

Про причини пожежі поки що не повідомляють.

Нагадаємо, що вночі, 26 серпня о 3.30 у Дніпрі охоронець гаражного кооперативу помітив двох невідомих раніше чоловіків.

Як повідомляв портал Знай.ua, у зв'язку з різким підвищенням температури по області Дніпровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про дуже високу ймовірність виникнення пожеж.

Також Знай.ua писав про те, що на Дніпропетровщині полум'я охопило храм.