У місті Южне врятували життя чоловіка, який хотів стрибнути з дев'ятого поверху.

Про це повідомили в прес-службі Южненського відділення поліції.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

НП сталася суботнього ранку в одній з висоток міста Южне. До правоохоронців надійшов виклик про те, що чоловік намагається вистрибнути з вікна квартири на дев'ятому поверсі.

За лічені хвилини поліцейські прибули на місце події. Потрапивши всередину, вони провели довгі переговори з потенційним самогубцем.

Переконавшись, що життю чоловіка нічого не загрожує, у квартиру запросили медиків, які супроводили потерпілого для надання першої допомоги.

Нагадаємо, що на Амурському мосту водії помітили хлопця. Дніпрянин стояв за перилами і було видно, що він хотів зістрибнути. Чоловік кілька годин тому стояв на тому ж місці і так само хотів зістрибнути.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", патрульним вдалося врятувати самогубцю в Харкові. Чоловік вирішив звести рахунки із життям і зістрибнути з сьомого поверху харківської висотки.

Також портал "Знай.uа" писав, що патрульні поліцейські у Львові врятували життя чоловікові. Він намагався зістрибнути з моста.