Зупинилося серце відомого лікаря-травматолога Івана Герцена. Повідомляється, що він помер на робочому місці внаслідок інфаркту.

Іван Герцен працював у консультативно-діагностичному центрі №6, який надавав медичну допомогу постраждалим в зоні АТО українським воїнам.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Іван Герцен народився 19 червня 1982 року. У 2005-му закінчив Одеський національний медичний университет, після чого почав працювати в міській поліклініці №6 (нині - КДЦ №6). За час роботи здобув повагу колег та пацієнтів, проявив себе як високваліфікований, відповідальний спеціаліст та чудова людина", – йдеться у повідомленні.

Лікар помер на робочому місці внаслідок масивного інфаркту. За словами колег, напередодні загибелі чоловік потрапив під обстріл, знаходячись в санітарному транспорті, який перевозив поранених бійців з зони бойових дій до госпіталю. Вічна пам'ять Івану Івановичу Герцену, який сумлінно виконував свій професійний та громадянський обов'язок.

Нагадаємо, що помер видатний журналіст

Як повідомляв портал Знай.ua, помер легендарний спортивний коментатор

Також портал Знай.ua писав, що городяни прощаються з героєм України