На Одещині сталося чергове масове отруєння. Через недотримання санітарнийх норм під крапельницю потрапили більше 15 людей.

Про резонансну подію пишуть місцеві ЗМІ.

Вже є лабораторне підтвердження – 13 з постраждалих занедужали на сальмонельоз. Медики чекають на результати аналізів решти пацієнтів, але, вочевидь, збудник хвороби буде той самий.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ятка, де вони купували шаурму, сьогодні зранку не працює. Закрили її самі власники після масового отруєння. Утім, за допомогою поліції фахівці Держпродспоживслужби таки змогли напередодні потрапити всередину.

Виявили грубі порушення санітарних норм - в кіоску немає води, там не дотримувалися температурного режиму зберігання продуктів. Не надали підприємці й медичних книжок тих, хто працював в кіоску. Держпродспоживслужба ініціює перевірки усіх закладів з продажу фастфуду.

Нагадаємо, що смерть у лаваші: на Одещині 40 людей отруїлися шаурмою

Раніше портал "Знай.ua" писав, що львів'яни масово труяться у ресторанах: топ закладів, де краще забути про їжу

Також портал "Знай.ua" інформував, що жителів Дніпропетровщини напихають небезпечним продуктом: може вбити