В Одесі озброєні молодики зухвало пограбували розважальний заклад. Зловмисники вдерлись до приміщення в масках і зі зброєю.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Одеській області, пише politeka.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Серед ночі троє чоловіків в балаклавах увірвалися в розважальний заклад і погрожуючи адміністратору пістолетом, викрали з каси близько 20 тисяч гривень. Про те, що сталося жінка повідомила в поліцію.

"В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали зловмисників. Всі вони – жителі Одеської області у віці 21 і 22 років", – розповіли в поліції і додали, що у правопорушників вилучили маски та одяг.

У відомстві зазначили, що здобуті злочинним шляхом гроші молодчики вже встигли витратити на свої потреби. Зловмисникам було оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.187 (розбій) УКУ.

Нагадаємо, що летів "як бог": одеський коп засвітився з пляшкою за кермом, відео ганьби

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі кабіна фури відкрилася на ходу, водій гальмував об стовп

Також Знай.ua писав про те, що в Одесі підловили чергових автохамів. Горе-водії аби скоротити дорогу спокійно їдуть парками, які призначені лише для пішої ходи