В Овідіопольського району Одеської області сталось масове отруєння людей. 37 одеситів потрапили до лікарні через шаурму, яку придбали в одному із торгових павільйонів.

Про це повідомляє поліції Одещини.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався в селищі міського типу Авангард. За цим фактом правоохоронці порушили справу за статтею 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу.

"Отруєння неякісними продуктами сталося 1 вересня, за допомогою до медиків звернулись 37 осіб. Як з'ясувалось, усі постраждалі споживали шаурму, придбану в павільйоні на Торговій вулиці. Перевірити цей об'єкт громадського харчування інспекторам вдалося лише після залучення поліції", — розповіла представник Держпродспоживслужби в Одеській області Лідія Степанова.

Повідомляється, що інспектори виявили в павільйоні численні порушення санітарно-гігієнічних вимог.

Степанова розповіла, що частину потерпілих після надання допомоги виписали з лікарні, станом на 2 вересня, в лікарні залишаються 18 людей, серед яких 4 дитини.

Нагадаємо, що масове отруєння на весіллі у Львові: кількість постраждалих невпинно зростає, медики збилися з ніг

Раніше портал "Знай.ua" писав, що львів'яни масово труяться у ресторанах: топ закладів, де краще забути про їжу

Також портал "Знай.ua" інформував, що жителів Дніпропетровщини напихають небезпечним продуктом: може вбити