Стало відомо про те, як покарали матір школярки, яка систематично лаялася непристойними словами в адресу вчителя.

Даний інцидент трапився ще раніше, проте зчинив чималий скандал навколо себе. Учениця однієї з сільських шкіл в Кодимському районі (на півночі Одеської області) неодноразово зривала уроки фізкультури.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як розповіли в навчальному закладі, що подібна манера поведінки даної учениці стала системною, дійшло до того, що вона дозволила собі розмовляти з педагогом, використовуючи нецензурну лексику.

Неодноразові бесіди з підлітком, умовляння її матері не принесли результатів. Педрада вирішив звернутися в суд. Він постановив, що мати дівчинки недостатньо приділяє увагу її вихованню. Тепер недбайливій матусі доведеться виплатити 1700 гривень штрафу, а також 384 гривні судового збору.

Нагадаємо, що за булінг почали карати: суд оштрафував підлітка та її родину

Як повідомляв портал "Знай.ua", що Закон про буллінг набуває чинності: українцям розкрили всі подробиці

Також "Знай.ua" писав, що під Києвом школярки жорстоко розправилися з однокласницею: за справу взялася поліція