Департамент освіти і науки Одеської міськради рекомендувала школам скоротити уроки через спеку, яку обіцяють на початку вересня.

Про це повідомила директор департаменту Олена Буйневич.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Календарна осінь починається дуже спекотними днями, стовпчики термометрів як не читають прогнозів: 32. І згідно з цим рекомендуємо школам скоротити уроки до похолодання, в перший тиждень до 35 хвилин", — сказала вона.

Нагадаємо, що навчальний рік для багатьох львівських шкіл розпочнеться з нервів та головної болі. Адже в області катастрофічно не вистачає транспорту для перевезення школярів. Як повідомляє керівниця департаменту освіти і науки облдержадміністрації Любомира Мандзій, Львівщині бракує понад 45 автобусів для перевезення учнів до опорних шкіл.

Як повідомляв портал Знай.ua, у новому навчальному році одеські школи працюватимуть у другу зміну

Також Знай.ua писав про особливості і традиції першого дзвоника 2019