В Одеській області судитимуть чоловіка за зґвалтування 18-річної вагітної мешканки Миколаєва.

Про це повідомляють в пресслужбі прокуратури Одеської області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Правоохоронці з'ясували, що у червні поточного року у Південному п'яний чоловік вдарив по обличчю та зґвалтував дівчину, яка була вагітною. Правоохоронці затримали чоловіка через декілька годин після вчинення злочину.

Обвинувачений вже має невідбутий строк покарання за скоєння аналогічного злочину. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Южненського відділення поліції (ч. 2 ст. 152 КК України).

Нагадаємо, що заважали жити: в Одесі горе-мати позбулася малюків моторошним способом, навіть копи пустили сльозу

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі кабіна фури відкрилася на ходу, водій гальмував об стовп

Також Знай.ua писав про те, що в Одесі підловили чергових автохамів. Горе-водії аби скоротити дорогу спокійно їдуть парками, які призначені лише для пішої ходи.