1 вересня, опівночі сталася серйозна аварія. Автомобіль Audi, який рухався по просп. Шевченка в напрямку площі 10 квітня, з невідомої причини заїхав на бордюр, вдарився об стовп і розвернувся

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За попередньою інформацією, є постраждалі, проте про їх стан нічого невідомо. На місці працювала поліція.

На відеоролику зафіксовані перші хвилини після аварії. Недалеко від пошкодженого автомобіля на подвійної суцільної лежить чоловік. Очевидці ДТП викликають йому карету швидкої допомоги.

Нагадаємо, що некерована вантажівка розтрощила пів Одеси: моторошні кадри постапокаліпсису

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумській області в момент руху спалахнув автобус, в якому перебували 20 дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що на трасі Одеса-Київ загорівся екскурсійний автобус, який перевозив дітей у супроводі батьків.