1 вересня, на Садовій, 21, на припаркований "Mercedes" рухнуло дерево: автомобіль практично не постраждав – його накрила крона, а стовбур дерева перекрив проїжджу частину.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, інцидент стався близько 22:00. На даний момент співробітники ДСНС ліквідовують наслідки. Також на місці знаходиться поліція.
Відзначимо, що власник авто поки не з'явився.

Нагадаємо, що 30 серпня трапилася серйозна аварія на перехресті Горизонтальної і Бородінської вулиць, що на Ленпоселке. Є постраждалі.Водій автомобіля Renault Logan з логотипом таксі Uklon, рухаючись по Бородінської, на перехресті з Горизонтальній не надав перевагу в русі автомобілю Mercedes-Benz E280.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумській області в момент руху спалахнув автобус, в якому перебували 20 дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що на трасі Одеса-Київ загорівся екскурсійний автобус, який перевозив дітей у супроводі батьків.