Погода в Одесі буде ясною, тільки ввечері на небі з'являться хмари. Без опадів.

За інформацією синоптиків, сьогодні температура повітря вдень становитиме від 19 до 33 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 16-18 градусів вище нуля. Вітер — східний, 5-10 метрів за секунду.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

2 вересня відзначається день пророка Самуїла. Починають збиратися у зграї перелітні круки. З'являються зимові опеньки. На городі час зривати буряк і моркву - городу вклонятися. Наші предки помітили, якщо у цей день гримітиме - осінь буде затяжною.

Нагадуємо, що сьогодні хмарна, тепла та суха погода очікується по всій території України.

Раніше “Знай.ua” повідомляв про те, що гривня розпочала осінь із того, що трохи зміцнилась: її офіційний курс на сьогодні становить 25,14 гривень за долар.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують пам’ять святих Тимофія, Текли та Агапія.