В останній день літа на приморському бульварі Одеси пройшов ЛГБТ-марш рівності, повідомляє видання “Корреспондент”.

Як повідомляється, в параді під гаслами “Щасливі люди — щасливе місто” та “Права людей — понад усе” взяли участь близько 350 чоловік. Також марш відвідала делегація з німецього міста Мюнхен — приблизно 30 чоловік, та представники шести посольств європейських країн.

Geplaatst door Вячеслав Грубый op Zaterdag 31 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Для охорони громадського порядку під час маршу були залучені понад 500 поліцейських. Проте, це не завадили представникам радикальних та релігійних організацій намагатись завадити шестю. Трьох людей правоохоронцям довелось затримати за порушення громадського порядку.

Нагадуємо, що на середину вересня заплановане проведення ЛГБТ-маршу в Харкові.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у селі Введенки Саратського району дворова собака захворіла на сказ.

Також портал "Знай.uа" писав, що біля кільця Дж.Вашингтона-Зелена 2 собаки напали на жінку з 9-ти місячним малюком на руках.