У Одесі виникла конфліктна ситуація навколо відомої мережі атракціонів Colorito.

Про це повідомляє інформаційний портал "Думська".

У Одесі на територію ігропарку, який знаходиться в парку Горького, зібралася група людей на чолі з Юрієм Трояку. Чоловік заявив, що тепер він є новим власником закладу. Після цього він довів до сліз адміністратора закладу, при цьому дівчині довелося навіть викликати швидку. Після цього він силою зайняв офіс ігропарку, але потім залишили територію.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Власниця Colorito Інна Качанова розповіла, що це було не що інше, як спроба рейдерського захоплення. Також вона розповіді, що рік тому найняла Юрія Трояка керуючим. Але після цього проблем у закладі стало ще більше, почалися постійні перевірки. А нещодавно найманий працівник запропонував поділитися частиною бізнесу з братом генпрокурора Сергієм Луценком.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще


За словами Качанової, вона піддалася і внесла майно мережі в статутний капітал компанії ТОВ "Колорито-парк". Засновниками її став член сім'ї Качанових і Трояк, який нібито представляв інтереси Луценка.

"Як тільки всі документи були оформлені, Юрій Трояк почав проявляти активність: втручатися в господарську діяльність, звільняти персонал, скорочувати оклади і вимагати гроші. Але я не хотіла йти на конфлікт, оскільки побоювалася відновлення перевірок і помсти з боку покровителів Трояка", - розповіла власниця.


У кінцевому підсумку, каже підприємець, вона вирішила розірвати стосунки з Трояком. Із цим нібито і пов'язана вчорашня акція.

У свою чергу Юрій Трояк стверджує, що став співвласником атракціонів, заплативши 26 млн гривень. Він стверджує, що Качанові звернулися до нього з проханням стати їх "кришой" та захистити їх бізнес, а у нього тоді була охоронна фірма. При цьому Трояк підтвердив, що знайомий з братами Луценка, але заперечує, що є його людиною.

Нагадаємо, що жителі Запорізької області вийшли під Офіс Президента України з вимогою звернути увагу на ситуацію в Запорізькій області.

Як повідомляв Знай.ua , Зеленський в образі Лукашенко влаштував повний рознос в Україні: чому президент "відриває голови" чиновникам.

Також, Знай.ua писав, Кличко прийшов скаржитися на Богдана в НАБУ і вивалив все: прізвища, суми, умови.