В Дніпрі безвісти зник громадянин Латвії Каспарс Вітру. Близькі та знайомі занепокоєні, адже чоловік перестав виходити на зв'язок вже кілька днів.

Про це повідомляють у Шевченківському відділенні поліції.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що 28 серпня, о 14:00 він вийшов від знайомої на ж/м Тополя-3. Турист мав рушити в готель "Дніпропетровськ". Як виявилося, Каспарс Вітру туди не доїхав.

Рідні повідомляють, що його зріст близько 175 сантиметрів, худорлявий, волосся з сивиною. На момент зникнення був одягнений у червону футболку, білі шорти, білі кросівки.

Якщо у вас є інформація про місце знаходження зниклого, зверніться на лінію "102" (поліція) або за номерами: (097) 240-07-97, (067) 266-54-89. Не залишайтеся байдужими.

Нагадаємо, що в Одесі зник підліток із залисинами: батьки хапаються за кожну соломинку

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів назад не повернувшись додому.