Вихователька дитячого садка, тіло якої нещодавно знайшли в колодязі під Одесою, стала жертвою свого давнього знайомого. Про це розповіли в поліції області.

Наголошується, що пенсіонерка знала свого вбивцю – ним виявився 39-річний чоловік, якого затримали за підозрою у вбивстві.

Про зникнення жінки в поліцію повідомила її дочка, після того, як відвідала її дім і побачила, що обстановка в приміщенні порушена. Знайомий пенсіонерки відвідував жінку на роботі, допомагав їй по господарству, але після зникнення жінки він теж зник.

Чоловіка звинувачують в умисному вбивстві і розбої

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Правоохоронці знайшли підозрюваного. Встановлено, що в день вбивства він звернувся до пенсіонерки з проханням позичити йому 200 дол., але та відмовила. Тоді зловмисник задушив жінку, зняв з неї золоті прикраси та забрав мобільний телефон, а тіло скинув у колодязь.

Чоловіка звинувачують в умисному вбивстві і розбої, йому загрожує довічне тюремне ув'язнення.

Як повідомляв Знай.іа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її квартиру.

Нагадаємо, Знай.uа розповідав, що за замах на вбивство групи дітей 65-річного вінничанина взяли під варту на 2 місяці без права внесення застави.

Також Знай.uа писав про те, що скалічений труп виховательки виявили під Одесою.