В Одесі судитимуть банду аферистів, які шантажували своїх жертв оприлюдненням фактів про їхнє інтимне життя.

Про це повідомили в прес-службі відомстві.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що прокуратура вже направила до суду обвинувальний акт стосовно злочинців.

Очолював банду 26-річний одесит, який втягнув в свій "бізнес" з братами і одного неповнолітнього знайомого. Шахраї призначали чоловікам зустрічі і таємно знімали їх на камеру. Після злочинці використовували ці записи для шантажу і вимагали у них кошти за "нерозголошення даних про їх особисте життя і інтимних зв'язках".

"Крім того, під час цієї злочинної діяльності представники угрупування використовували недіюче посвідчення працівника поліції, а також застосовували до потерпілим насильство", - розповіли в прокуратурі.

Потенційних жертв злочинці підшукували в інтернеті.

Нагадаємо, що банда невідомих хуліганів проникла до приватного бунидку 72-річного пенсіонера і з допомогою жорстокого катування дізнавалися де той ховає гроші.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів тому не повернувшись додому.