Жителя Арцизького району притягнули до відповідальності через порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель його 3-річного сина.

Про це розповідають місцеві ЗМІ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Трагічний випадок стався ще в травні 2017 року. В цей батько вирішив взяти малечу з собою на роботу. Чоловік залишив свою дитину в кабіні трактора, а сам вийшов. У якийсь момент автомобіль поїхав, а хлопчик випав з кабіни. Її зі струсом мозку доставили в лікарню, де він і помер.

Вияснилось, що у горе-батька не було водійських прав. Сам обвинувачений свою провину повністю визнав. Його дружина, мати дитини, яка виступила в суді в якості свідка, просила суворо не карати чоловіка.

Суд засудив чоловіка до 4 років позбавлення волі та на рік позбавив права керувати автомобілем. Однак від реального відбування покарання обвинуваченого звільнили і призначили 2 роки випробувального терміну.

Нагадаэмо, що в Одесі психопат зніс дружині голову і застрелився, трупи виявила 8-річна дочка: навіки скалічене дитинство

Як повідомляв портал Знай.ua ,у Києві на вулиці Лютеранській провалився асфальтна проїжджої частини. Глибока яма з'явилася біля будинку №23.

Також Знай.ua писав про те, що в Дніпрі маршрутне таксі зіткнулося з ЗАЗ.