В Затоці безвісти зникла іноземка. Жінка не виходила на зв"язок більше доби.

Людмила Варивода відпочивала у Затоці, а учора, 28 серпня, приблизно о 3 годині ночі пішла у невідомому напрямку.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Білгород-Дністровський відділ поліції встановлює місцезнаходження туристки з Білорусі 43-річної Людмили Вариводи. На даний час місцезнаходження жінки не відомо.

Прикмети зниклої: на вигляд вік 35-40 років, зріст 170 см, міцної статури. Була одягнута у сіру футболку з малюнком у вигляді блідої троянди.

"Кому щось відомо про місцезнаходження жінки, прохання повідомити до чергової частини Білгород-Дністровського відділу поліції за телефонами (0484)9-28361; 0960523175 або на спецлінію 102", – звертаються правоохоронці.

Нагадаємо, валізу з тілом мертвого дворічного хлопчика викинула найрідніша людина дитини.

Як повідомляв портал Знай.ua, правоохоронці Харківщини розшукують зниклу без вісті мешканку Мерефи Наталю Кабачну.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві студент знайшов ключі від машини і вирішив покататися на чужому автомобілі.