Мешканку Білгород-Дністровського району позбавили батьківських прав на трьох дітей, оскільки виявилось, що її чоловік розбещував і бив дітей.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідно до матеріалів судового виробництва, у жінки троє дітей. З квітня 2017 року вони знаходяться в реабілітаційному центрі, при цьому мати жодного разу дітей не відвідала.

Малюки потрапили туди після того, як одна з дівчаток поскаржилася на чоловіка мами.

[quote author=""]"

За цим фактом розпочали кримінальне провадження, а дітей відправили в реабілітаційний центр. Нещодавно жінку позбавили батьківських прав за ініціативою сільради.

Нагадаємо, що "Педофіли не маніяки, це зазвичай по п'яні відбувається", - депутат закликав не боротися з насильством над дітьми

Як повідомляв "Знай.ua", батько ґвалтував 11-річну доньку на очах у сина.

Також "Знай.ua" писав, що підозрюваний у розбещенні неповнолітніх звернувся до українців.