28 серпня близько 7 ранку на розі вулиць Космонавтів і Героїв Крут автомобіль "Opel" збив дівчину, яка вирішлиа перейти дорогу на червоне світло світлофора.

Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Одеси.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як повідомили в поліції, 18-річна одеситка проігнорувала правила дорожнього руху і намагалася перейти дорогу на червоне світло світлофора. З місця аварії дівчину забрала швидка. Обставини події з'ясовуються, на місці працює слідчий.

Нагадаємо, в понеділок, 26 серпня, на трасі Одеса-Київ сталося ДТП. В результаті аварії один з автомобілів отримав сильні пошкодження. Наголошується, що в результаті інциденту ніхто не постраждав.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів тому не повернувшись додому.