Рано вранці на селищі Котовського загорівся один з найбільших одеських ринків "Північний".

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прес-секретар віце-мера Микола Покровський і оприлюднив фотографії з місця пожежі.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він повідомив, що полум’я знищило сім павільйонів в корпусі №17. Загальна площа пожежі склала 350 кв. м. Ліквідувати вогонь вдалося о п’ятій годині ранку.

"В даний час співробітниками КУ "Міська варта" організована охорона території, щоб уникнути мародерства. Рятувально-водолазна служба надала всю необхідну допомогу і всю наявну техніку співробітникам ДСНС", - зазначив Покровський.

Тим часом місцеві ЗМІ повідомляють, що спочатку вогонь намагалися загасити випадкові перехожі підручними засобами.

Про жертви і постраждалих не повідомляється. Причини пожежі ще не відомі.

Нагадаємо, що в Одесі на вулиці Артилерійській сталася пожежа в дитячому саду. Всіх дітей вихователі встигли евакуювати.

Як повідомляв портал Знай.uа в Туреччини на південно-захід від відомого курортного міста Бодрум спалахнула масштабна пожежа.

Також Знай.uа писав, в Одесі загорівся психлікарня. Пожежу ліквідували, але у вогні загинуло шість осіб.