Мешканці Одеси, які проживають у будинку № 15 на проспекті Гагаріна скаржаться на свою сусідку. За їхніми словами жінка жорстоко поводяться з собаками, які живуть у її квартирі.

Відповідну скаргу одесити залишили в "Єдиному центрі звернення громадян". За їх словами, з квартири сусідки постійно чути виття і звуки побиття тварин.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вона часто залишає собак замкнених у квартирі на кілька діб і вони там помирають. Жінка виносить трупи тварин і заводить нових. Також вона порушує санітарні норми - дозволяє собакам випорожнюватися в квартирі", - розповіли одесити.

Сусіди кілька разів намагалися домовитися з жінкою, але це не принесло бажаного результату. За словами очевидців можлива одечитка страждає психічним порушенням.

Нагадаємо, що на Волині масово потруїли собак: нещасні тварини билися в конвульсіях посеред вулиці

Як повідомляв портал "Знай.uа", сімейна сварка закінчилася трагедією: розібравшись з матір'ю, батько-збоченець скалічив життя маленької доньки.

Також "Знай.uа" писав, що собаки ненавидять дітей: топ-10 найагресивніших порід собак.