У курортному селищі Затока просто на переході збили пішохода. Потерпілого забрали з переломами спини, руки, стегна, ключиці.

Про це повідомили очевидці 26 серпня в співтоваристві "Подслушано Одеса".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами очевидців, після інциденту водій хотів завантажити постраждалого у авто, навіть намагався битися, але місцеві жителі не дали.

Проте були і ті, хто розповів зовсім іншу версію розвитку подій.

"Я особисто була очевидцем цієї події. Водій зупинився, відразу підійшли родичі. Ніхто нікого не намагався завантажити в машину, водій кричав: "дайте води" щоб вмити постраждалого, всі тільки стояли і знімали відео. Ніхто нікого не намагався бити, після приїзду швидкої водій відійшов в сторону. Потім приїхала поліція", - розповіла дівчина.

Підтвердження інформації з офіційних джерел на даний момент немає.

Нагадаємо, що моторошна аварія в Одесі забрала життя двох людей, не поділили дорогу: медикам залишалося лише одне

Раніше портал "Знай.ua" писав, що машини на металобрухт: аварія на трасі Одеса-Київ жахнула очевидців

Також портал "Знай.ua" інформував, що у Києві джип протаранив відбійник і ледь не впав у Дніпро: дорожній "паркур" потрапив на відео