25 серпня мер Одеси Геннадій Труханов знову пішов у відпустку. Відповідне розпорядження міського голови від 21 серпня опублікували на офіційному сайті міста 23 серпня.

На робочому місці Труханів буде відсутній 6 днів - до 30 серпня. Він нібито не витратив 3 дні під час відпустки в 2016-2017 році і 3 дні в 2017-2018 року. Тому мер вирішив, що час настав.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На момент відсутності Труханова його місце займе Анатолій Орловський. Нагадаємо, 22 і 23 серпня мера також не було на робочому місці - він їхав у відрядження.

Це вже другий відпустка мера за літо - з 4 по 8 червня він також "догулював" дні, які у нього залишилися з 2016-2017 роки.

Як повідомляв раніше Знай.ua Кернес і Труханов розкрили списки "Довіряй справам": хто у першій десятці партії мерів

Як писав Знай. ua Суд над Трухановим у Одесі: Саакашвілі розсекретив підступну схему, хочуть виправдати

Раніше на Знай.ua Суд над Трухановим в Одесі: оголосити вердикт меру завадили "міни", люди підозрюють недобре