У понеділок, 26 серпня, на трасі Одеса-Київ сталося ДТП. В результаті аварії один з автомобілів отримав сильні пошкодження.

Відео інциденту опублікували очевидці в співтоваристві "Одеса life".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Наголошується, що в результаті інциденту ніхто не постраждав. Підтвердження інформації про аварію в офіційних джерелах Національної поліції в Одеській області поки немає.

Нагадаємо, що банда невідомих хуліганів проникла до приватного бунидку 72-річного пенсіонера і з допомогою жорстокого катування дізнавалися де той ховає гроші.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів тому не повернувшись додому.