Після смертельної пожежі у розпал курортного сезону в одеському готелі "Токіо Стар" та інших аналогічних сумнозвісних одеських будівель проблему протипожежної охорони стало видно неозброєним оком.

У скандальному готелі, який насправді в документах позначається як склад табличок, які би чітко позначали напрямок руху з готелю або персоналу, який міг би направити безпорадних просто не було. На півтори сотні людей – лише двоє охоронців, які нічого не знають про евакуацію.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сигнал про пожежу, що мав відразу надійти з пульта готелю на пульт нагляду ліцензованій компанії, а та, своєю чергою, мала відразу повідомити пожежників – чомусь не спрацював.

Але інформація про пожежу прийшла телефоном від співробітників готелю. А за документами, "Токіо Стар" взагалі не готель, а склад.

Виявилося, що інспектори планово приходили перевіряти "Токіо Стар" буквально за місяць, але перевірити його не змогли.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 17 серпня, в готелі Токіо Стар сталася масштабна пожежа.

Як повідомляв портал Знай.ua, у справі про пожежу "Токіо Стар" випливли нові деталі.

Також Знай.ua писав, за фактом пожежі в готелі Токіо Стар вже відкрито дві кримінальних справи