На Одещині на лікарняних ліжках опинилися два чоловіка, які вирішили з 'ясувати відносини за допомогою холодної зброї.

Наразі повідомляється, що постраждалих госпіталізували.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався в одному з сіл Овідіопольського району. Незабаром поліцейські встановили особу нападника і затримали його за селом, де він намагався втекти від правосуддя.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею "умисне тяжке тілесне ушкодження".

Напомним, что банда неизвестных хулиганов проникла к частному бунидку 72-летнего пенсионера и с помощью жестокого истязания узнавали где тот прячет деньги.

Как ранее сообщал портал "Знай.uа", правоохранители Одесской области разыскивают 11-летнего Григория Триколича, который в субботу не вернулся домой.

Также портал "Знай.uа" писал, что в Харькове бесследно пропал очередной подросток, несколько недель назад не вернувшись домой.