В Одесі вийшов на свободу небезпечний злочинець, який скоїв моторошне вбивство 22-річної дівчини.

Небезпечного злочинця, який звинувачувався у вбивстві українки і подальшій багаторазовій нарузі над тілом покійної, відпустили на свободу.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Жахливий злочин було скоєно на одному з пляжів під Одесою двома місцевими жителями. Некрофіл був засуджений до 6 років і 2 місяців ув'язнення, але враховуючи "закон Савченко" вже вийшов. Прокуратура вважає такий вердикт суду "м'яким" і категорично з ним не згодна та готує апеляцію.

"Прокуратура оскаржить вирок - за вбивство і цинічну наругу над покійною мають відповідати два спільника", - йдеться у повідомленні органу на сторінці в Facebook.

Нагадаємо, що львів'янин побив горе-водія: вигнав дітей на мороз

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Запоріжжі хам у погонах накинувся на водія, переполох на всю маршрутку: ось так доводять до аварій

Також портал "Знай.ua" інформував, що київська прокуратура повідомила про підозру власнику моторного човна, яка з великою швидкістю врізалася в яхту на Дніпрі, з-за чого загинула одна людина.