В Одесі розпочала свою роботу нова муніципальна служба інспекторів паркування. Про це повідомляє «Думська».

Наразі в штаті служби всього троє співробітників: Сергій Стороженко, Володимир Бондар і Наталія Зверянска. Їм поки не дозволяють складати адмінпротоколи за фактом порушень – лише попередження. До вересня обіцяють збільшити кількість співробітників, а їхні повноваження розширити: порушникам загрожують великі штрафи.

Перший день роботи інспектори провели у супроводі начальника відділу Олександра Наконечного та заступника директора департаменту транспорту Сергія Щербаня.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

В Одесі вирішили жорстко боротися з «героями паркування»

За порушення правил паркування одеситів і гостей міста погрожують штрафувати на суму від 225 грн. У разі блокування вуличного руху винуватця оштрафують на 510 грн. За більш серйозні проступки автомобілі порушників планують відправляти на штрафмайданчик.

У випадку, якщо штраф буде сплачено протягом 10 днів, його сума зменшиться вдвічі. Якщо порушник прострочить сплату штрафу на місяць, сума, навпаки, стане вдвічі більше.

Захищати інспекторів від агресивно налаштованих водіїв будуть патрульні поліцейські.

Нагадаємо, за копійки пішла з молотка унікальна машина. 7 тисяч доларів - стільки віддали за авто Tucker.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, відома компанія почне випускати електрокари, які будуть виходити під керівництвом компанії Volvo.

Портал Знай.uа писав, що в Кабміні ухвалили важливий закон. Що потрібно знати українцям, які потребують пільг від держави.